manuals:lists

Mailing Liste Radija Študent

Za prijavo ali odjavo z radijske mailing liste ne potrebuješ pomoči radijskih informatikov. Prav tako ti ni treba vedeti, da imamo za mailing liste postavljen sistem GNU Mailman.

V e-poštnem sporočilu, ki si ga prejel od dotične mailing liste povsem na dnu sporočila poiščeš povezavo do uporabniškega vmesnika za mailing listo (npr: https://lists.radiostudent.si/listinfo/librehosting)

Na dnu strani je razdelek <ime-liste> subscribers, kjer lahko z amlo sreče hitro najdete polje, nad katerim ždi takšen opis: To unsubscribe from Librehosting, get a password reminder, or change your subscription options enter your subscription email address: __

V to polje vnesite svoj e-poštni naslov, ki bi ga radi odjavili, in premaknili se boste na naslednjo stran, kjer boste lahko izbrali med odjavo ali povpraševanju po vašem geslu. Kliknite na gumb Unsubscribe in sistem vam bo poslal sporočilo, v katerem boste lahko potrdili svoj izpis iz mailing liste.

Seznam vseh list je dostopen na https://lists.radiostudent.si/listinfo.

Izbereš mailing listo, na katero bi se rad prijavil.

Na informativni strani za to mailing listo v razdelku Subscribing to <ime liste> izpolniš vsa polja - tvoj e-naslov, ime (neobvezno), geslo in potrditev gesla. Prejel boš sporočilo, ki bo vsebovalo povezavo za potrditev prijave.

S prijavo na mailing listo hkrati tudi soglašaš, da RŠ hrani tvoj e-naslov (GDPR).

Avtor(ji)

To stran so spreminjali:

Jurij (jurijp) Lio (lion)
  • manuals/lists.txt
  • Zadnja sprememba: 09. 10. 2023 16:10
  • uporabnika Jurij