manuals:megla

Primerjava izbranih različic

Prikazane so razlike med izbrano in trenutno različico strani.

Poveži s tem pogledom primerjave.

Both sides previous revision Prejšnja revizija
manuals:megla [22. 05. 2022 18:19] – [Souporaba vsebin] Jurijmanuals:megla [18. 08. 2022 17:30] (Trenutna) – [Souporaba vsebin] Jurij
Vrstica 16: Vrstica 16:
 V posameznem direktoriju lahko kaj napišemo; v okvirček nad seznamom datotek/direktorijev, ki jih vsebuje. Zapis je mogoče tudi oblikovati; navodila so v razdelku "Urejanje besedil" (urejevalnik Text). V posameznem direktoriju lahko kaj napišemo; v okvirček nad seznamom datotek/direktorijev, ki jih vsebuje. Zapis je mogoče tudi oblikovati; navodila so v razdelku "Urejanje besedil" (urejevalnik Text).
  
-==== Souporaba vsebin ====+### Souporaba vsebin
  
 Deljenje vsebin z drugimi sodelavci je omogočeno z gumbkom desno od imena (share ikona oz. črka v krogcu, če je vsebina že bila deljena. Deljenje vsebin z drugimi sodelavci je omogočeno z gumbkom desno od imena (share ikona oz. črka v krogcu, če je vsebina že bila deljena.
Vrstica 45: Vrstica 45:
   * Znanstvena: znanstvena redakcija   * Znanstvena: znanstvena redakcija
  
-Poleg dega je na voljo "Povezava za souporabo"; s tem ustvarimo link, ki naredi vsebino dostopno tudi ljudem, ki nimajo RŠ računov za dostop do megle, dostop preko linka pa lahko ob primernem specificiranju (tropičje...) omogoča tudi urejanje.+#### Povezava za souporabo 
 + 
 +Poleg dega je na voljo `Povezava za souporabo`; s tem ustvarimo link, ki naredi vsebino dostopno tudi ljudem, ki nimajo RŠ računov za dostop do megle, dostop preko linka pa lahko ob primernem specificiranju (tropičje...) omogoča tudi urejanje. 
 + 
 +{{:manuals:screenshot-2022-08-18-17_28_43.png?400|}}
  
 **POZOR**: Če želimo sodelavki deliti direkten link do folderja ali fajla, je potrebno kliknit gumb poleg **Notranja povezava**. Direkten link iz naslovne vrstice **ne deluje**. **POZOR**: Če želimo sodelavki deliti direkten link do folderja ali fajla, je potrebno kliknit gumb poleg **Notranja povezava**. Direkten link iz naslovne vrstice **ne deluje**.
  • manuals/megla.txt
  • Zadnja sprememba: 18. 08. 2022 17:30
  • uporabnika Jurij